Ansök om privatlån

Låna utan säkerhet. Ränta mellan 5,99-9,99 %*

Ansök och få svar direkt! Drömmer du om ett nytt trädäck, att äntligen fixa källaren, bygga nya garderober eller längtar din trädgård efter lite mer kärlek? Vårt privatlån har en förmånlig ränta och ger dig möjlighet att förverkliga dina hemma-fixar-drömmar.

Vårt privatlån fungerar också som ett bra alternativ vid konsumtion, t ex när du behöver investera i nya vitvaror till köket, möbler eller en ny bil. Om du har dyra smålån och avbetalningsköp kan det också vara fördelaktigt att ersätta dem med Sparbanken Syds privatlån. Det är ett lån med rörlig ränta som du kan lösa när som helst.

Ansök om privatlån och få svar direkt

*Representativt exempel. Din individuella ränta meddelar vi efter att vi har behandlat din ansökan och gjort en sedvanlig kreditupplysning. Räntan är för närvarande 6,99%-10,99%. Som exempel för ett lån på 100 000 kr upplagt med rak amortering och en återbetalningstid på fem år, uppläggningsavgift 300 kronor och med exempelräntan 7,99 % blir det totala beloppet att betala 120 536 kr och den effektiva räntan 8,60 %. Återbetalningsbeloppet är i snitt 2 008 kr/mån och antalet betalningar är 60 stycken. Årsränta per 2023-10-26. Sparbanken Syd har en individuell räntesättning och en sedvanlig kreditprövning görs alltid.